header banner
Default

Is het mogelijk om een cryptomiljonair te worden door te investeren in de volgende Pepe Coin? De onlangs uitgebrachte Evil Pepe Coin is nu live en verkoopt snel


2023 is tot nu toe het jaar van Bitcoin en meme coins geweest. In de eerste helft van het jaar zagen we van beiden flinke koersstijgingen, en kon je zomaar cryptomiljonair worden door vroegtijdig in een project zoals Pepe Coin of Spongebob Token te stappen. 

Deze tokens hebben dan ook een flinke impact gehad op de markt. Op het moment zien we nog steeds veel nieuwe crypto en crypto presales ontstaan met een vergelijkbaar thema, en varianten op deze tokens door het succes ervan. Een van deze tokens die net live is gegaan met hun eigen crypto presale is Evil Pepe Coin, een duistere tegenhanger van Pepe Coin.

Cryptotrends in 2023 – Zo Kon je de Afgelopen Tijd het Makkelijkste Cryptomiljonair Worden

2023 is tot nu toe het jaar van de comeback van crypto. Vooral de terugkeer van Bitcoin met een prijsrally van +80% naar prijslevels van boven de $30.000 was hiervoor belangrijk. Sinds begin 2022 hadden we de Bitcoin koers niet zo hoog zien staan, en ook voor de komende jaren en de lange termijn lijkt de Bitcoin koers verwachting gunstig. 

Doordat Bitcoin het goed deed, konden altcoins ook laten zien wat ze in huis hadden. Vooral meme crypto’s lieten zich hierbij gelden, we kennen allemaal wel verhalen over beleggers die cryptomiljonair worden met Dogecoin of Shiba Inu, maar er diende zich een hele nieuwe lichting tokens aan. Vooral Pepe Coin en Spongebob Token blonken uit, en Pepe Coin is inmiddels uitgegroeid tot een van de top 100 crypto ter wereld. 

Uiteraard waren er ook nog heel veel kleine tokens die het goed deden, maar niet direct zo groot werden. Tot slot was er het fenomeen van de ‘2.0’ token, waarbij verbeterde versies van al bekende coins werden uitgegeven. Ook deze deden het goed.

Evil Pepe Coin doet Gooi naar het Succes van Pepe Coin

VIDEO: Memecoin King verandert $25 in $800.000 | Pepe munt
Altcoin Buzz

Evil Pepe Coin is een project dat zich van beiden onderscheidt, doordat het een variant is op de bekende nieuwe crypto Pepe Coin, maar met een uniek, duister thema. Het is geen 2.0 token, maar een soort ‘evil’ broertje van Pepe Coin. 

Het is een community-driven project, wat inhoudt dat de focus ligt op het opbouwen van een eigen community van trouwe holders, die het wel zien zitten om te speculeren op deze nieuwe meme coin. Evil Pepe Coin wil daarbij ook voldoende FOMO genereren om te zorgen dat het aantal volgers en holders snel groeit, en waardoor het project ook snel groot kan worden. 

Evil Pepe Coin zegt het zelf: om een succesvolle meme coin trader te worden, is het nodig om soms je ‘evil side’ te omarmen, en te doen wat deze je ingeeft. Volgens hen is dat uiteraard Pepe Coin kopen, maar dan de duivelse variant $EVILPEPE! 

Door nu al te investeren in de crypto presale kun je dit doen tegen een zo gunstig mogelijke prijs, nog voordat de token live gaat bij een gedecentraliseerde crypto exchange en zo beschikbaar komt voor trading. $EVILPEPE is een rebelse token binnen de cryptomarkt, en doet niet aan traditionele verwachtingen omtrent het organiseren van een presale, en daagt deze verwachtingen juist uit. Het project is hierdoor onvoorspelbaar, maar kan ook zomaar viraal gaan en dan de holders geen windeieren leggen. 

Hoe Werkt de Evil Pepe Coin Crypto Presale?

VIDEO: PEPE COIN EMERGENCY DEZE VIDEO ZAL JE EEN MILJOENAIR MAKEN! - UITGELEGD - PEPE COIN NIEUWS
Crypto Hype - Daily Crypto News

Om de $EVILPEPE token te launchen, organiseert het team van Evil Pepe Coin een eigen crypto presale. Tijdens deze presale is het mogelijk om als vroege investeerder tegen een lage prijs alvast een aantal tokens te kopen, nog voordat deze beschikbaar zijn bij cryptocurrency exchanges. 

In totaal zijn er 6.660.000.000 $EVILPEPE tokens, waarvan er 5.994.000.000 worden aangeboden aan investeerders tijdens de presale. Het gaat dus om 90% van de tokens die nu al verkocht worden. De andere 10% tokens wordt middels een ‘Liquidity Lock’ voor een maand vastgezet, en kan dus ook niet gebruikt worden om te dumpen op holders. 

De prijs per $EVILPEPE tijdens de crypto presale is slechts $0.00033300 per token. Je kan dus een groot aantal tokens kopen voor weinig geld, en de beoogde marketcap aan het einde van de presale komt hiermee uit op nog net geen $2 miljoen. Dat is een mooi startpunt voor de verdere ontwikkeling van de token, maar ook om nog exponentieel in waarde te kunnen stijgen als meer kopers de token gaan holden.

Er is uiteraard geen garantie dat je snel rijk gaat worden met het kopen van deze meme crypto, maar als het project aanslaat, is het wel degelijk mogelijk om mooie rendementen te behalen. We raden daarom aan om goed onderzoek te doen naar het project en hoe het zich ontwikkeld, bijvoorbeeld door Evil Pepe Coin te volgen op social media. Ook kun je kijken op de officiële website voor de laatste informatie en ontwikkelingen rondom het project. Hier valt onder andere te lezen over de roadmap en de plannen voor de toekomst, en hoe groot de token hoopt te gaan worden.

Zelf investeren in de $EVILPEPE crypto presale is eenvoudig, en kan met Ethereum ($ETH) of Tether ($USDT). Hiervoor bezoek je onderstaande link naar het presale dashboard, en koppel je een crypto wallet aan de site via de ‘Buy Now’ knop. Vul hierna de hoeveelheid $ETH of $USDT in die je wilt investeren, en swap deze voor de $EVILPEPE tokens. Het is ook mogelijk om rechtstreeks crypto aan te schaffen en te swappen middels een creditkaart.

>>> Nu naar de Presale Pagina van $EVILPEPE <<<

Let op: Cryptocurrency is een zeer volatiele en ongereguleerde investering.

Sources


Article information

Author: Daniel Christian

Last Updated: 1702735082

Views: 503

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Daniel Christian

Birthday: 1954-03-09

Address: 73035 Evans Squares, Jacobsland, CA 66688

Phone: +3686152392747928

Job: Social Media Manager

Hobby: Bird Watching, Skateboarding, Cooking, Baking, Rowing, Ice Skating, Photography

Introduction: My name is Daniel Christian, I am a Colorful, vivid, dear, venturesome, skilled, important, Open person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.